Zijn superfoods wel of niet gezond?

Dieet Pro

In eerste instantie leek iedereen het er over eens te zijn: superfoods zijn gezond. Maar inmiddels lijken de mening verdeelt, wat het lastig maakt om een goede keuze te maken. In dit artikel ga ik proberen orde op zaken te stellen en de pro en cons van voordelen op een rijtje zetten. Lees vooral verder en kom erachter of superfoods gezond voor je zijn.

Waarom superfoods niet gezond zijn

De voornaamste reden die ik me kan bedenken waarom superfoods niet gezond zijn, is dat mensen er teveel van nemen. Zodra bekend werd dat superfoods gezond zijn, namen mensen massaal grote hoeveelheden superfoods in. Persoonlijk vind ik dat niet bepaalt slim. Een appel is ook gezond, maar dat betekent nog niet dat je de hele dag door appels gaat eten. Ik ben er dus heilig van overtuigd dat superfoods gezond voor je zijn, als je ze maar in kleine hoeveelheden inneemt.

Daarnaast is het erg belangrijk dat superfoods onbewerkt zijn. Is dit niet het geval, dan krijg je chemicaliën binnen en dat is natuurlijk niet waar je op zit te wachten. Meer weten over superfoods? Klik dan even op de link.

Waarom superfoods wel gezond zijn

Superfoods zijn natuurlijke zaadjes, vruchten of peulvruchten. Naar mijn mening zijn alle natuurlijke producten gezond als je ze maar met mate inneemt. Er zitten veel voedingstoffen in superfoods die je helpen meer weerstand op te houden. Af en toe een handje superfoods is dus niets mis mee. Je moet alleen niet gaan overdrijven door over te gaan op het superfoods dieet. Eén van de superfoods die erg gezond is, zijn bijenpollen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *