Waarom een dieet niet werkt

Dieet Pro

Uit onderzoek is gebleken dat mensen die een dieet volgen na verloop van tijd gemiddeld 5 tot 10 kilo zwaarder worden nadat ze met lijnen zijn gestopt. Je kan dus gerust stellen dat een dieet niet werkt. Waarom komen mensen aan nadat ze zijn gestopt met afvallen? Allereerst heeft afvallen door de verkeerde diëten invloed op jouw metabolisme (vetverbranding). Doordat je minder gaat eten, zal jouw lichaam hierop reageren door zuiniger om te gaan met energie. Jouw lichaam gaat in de zogenaamde spaarstand. Ook krijg je minder voedingsstoffen binnen, wat invloed heeft op de werking van jouw lichaam. Ook dit heeft negatieve gevolgen voor jouw vetverbranding.

Stel je volgt een dieet van 500 calorieën (kcal.). Verbrandt je normaal gesproken dagelijks gemiddeld 2.000 calorieën, dan zal deze verbranding dalen naar bijvoorbeeld 1.500 calorieën of misschien nog lager. Je valt dan nog steeds af natuurlijk. Maar op het moment dat je stopt met het dieet en weer ‘normaal’ gaat eten blijft deze verbranding een tijdje laag. Uit angst dat je jouw lichaam misschien weer gaat uithongeren treedt een verdedigingsmechanisme in het werk en zal jouw lichaam voedsel op gaan slaan als reserve. Je komt dan dus weer heel snel aan.

Een tweede reden is dat je aangekomen bent door een bepaalde levensstijl. Als je die niet verandert, zal je uiteindelijk weer groeien in gewicht. In combinatie met de eerste reden gaat dit dus sneller met extra gewicht tot gevolg.

Herbalife
Herbalife is de oplossing voor dit probleem. De Herbalife voedingsproducten bevatten alle noodzakelijke voedingsstoffen die het lichaam dagelijks nodig heeft. Het is dan ook geen afslankdieet, maar normale voeding in de vorm van shakes. Het bevat echter geen overbodige calorieën. Je krijgt minder calorieën binnen, maar jouw lichaam ziet dit niet als risicovol en heeft niet het idee dat je jezelf uithongert. Al jouw lichaamsdelen blijven normaal en optimaal presteren.

Herbalife is heel makkelijk toe te passen in jouw levensstijl. Vervang bijvoorbeeld jouw ontbijt en/of lunch door een Herbalife shake en jouw calorie-inname wordt al snel met 500 – 1.000 calorieën teruggebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *