Paleo recepten

Dieet Pro

Met het Paleo dieet ga je helemaal terug naar de basis, de kernbehoeften wat betreft voedsel. In de huidige samenleving zijn we gewend geraakt aan het idee dat voedsel bewerkt is en dat er ontelbare stoffen aan het eten worden toegevoegd. Deze stoffen zouden het eten smakelijker moeten maken en ervoor moeten zorgen dat het voedsel langer houdbaar is en dus soms wel voor jaren kan worden bewaard. Waarna het alsnog net zo vers moet ogen als kwam het net van het land af. Deze toegevoegde chemische stoffen, suikers en conserveringsmiddelen hebben een directe uitwerking op de gezondheid. Wanneer je het Paleo dieet volgt, zul je leren een keuze te maken uit producten die natuurlijk en gezond zijn.

Om het dieet zo aantrekkelijk en gemakkelijk mogelijk te maken, zijn er uiteraard ook verschillende recepten bedacht, waarmee je gelijk aan de slag kunt. Deze Paleo recepten zijn onderverdeeld in verschillende categorieën zodat je ook hiervoor niet lang hoeft na te denken of te zoeken. Zo zijn er Paleo recepten voor het ontbijt, de lunch en het avondeten bedacht, en kun je voor elke maaltijd vertrouwen op goede, heilzame recepten. Ook zijn er recepten om soep of saus te maken en vind je er ideeën voor desserts, snacks of dranken.  Je kunt zo goed uit de voeten met alle onderdelen waaruit het dagelijks eten is opgebouwd, zonder dat je zelf veel werk hoeft te doen om alles te verzinnen.

Voor elke dag kun je weer nieuwe recepten uitproberen of ingrediënten met elkaar combineren om zelf tot nieuwe maaltijden te komen. Naarmate je leert weten welke producten goed zijn, word het vanzelf inspirerend. Van alle recepten zijn kleurrijke foto’s gemaakt, zodat je gelijk een voorstelling kunt maken hoe het eruit zult komen zien. Zo bepaal je zelf of iets je aanspreekt om uit te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *