Paella eten tijdens het volgen van een dieet

Dieet Pro

Het is afhankelijk van het dieet wat je aan het volgen bent maar over het algemeen past een lekkere maaltijd zoals paella prima ertussen. Paella is een Spaanse maaltijd dat over het algemeen met vis gegeten wordt. Wanneer je echter niet zo van vis houdt kan het ook prima met kip gegeten worden. Deze maaltijd zitten boordevol groenten en natuurlijk de nodige eiwitten. Wil je meer informatie lezen over paella? Klik dan hier.

Tijdens het afvallen moet er rekening gehouden worden met de inname van koolhydraten, vetten, eiwitten en het aantal calorieën. Wanneer deze in verhouding zijn en je daarnaast voldoende beweegt zullen de kilo’s er snel van af gaan. Een lekker gevoel moet dat geven! Voordat je een dieet opstelt is belangrijk dat je exact weet hoeveel je lichaam op een dag verbruikt. Voor mannen wordt een gemiddelde van 2500 calorieën aangehouden terwijl voor vrouwen een gemiddelde van 2000 calorieën wordt gebruikt. Echter geldt dit gemiddelde niet voor iedereen en is het verstandig om voor ieder individu het onderhoud te berekenen. Dat kan op verschillende websites waar jij je dagelijkse beweging, gewicht, lengte en leeftijd moet ingeven. Vervolgens krijg je exact te zien wat je onderhoud is. Wanneer je onder je onderhoud eet val je af. Wanneer je boven je onderhoud gaat eten zul je aankomen in gewicht.

Nu je weet hoeveel je onderhoud is kan je natuurlijk het eten gaan selecteren. Een lekkere paella maaltijd kan natuurlijk niet missen. Naast deze paella maaltijd moeten de andere maaltijden daar perfect op aansluiten. Het is belangrijk dat bij de keuze van de maaltijden je voornamelijk lekkere dingen kiest. Echter hou rekening met de voedingsstoffen die hierin zijn verwerkt. Zo zal elke dag frituren niet bevorderlijk voor je dieet zijn. Ga lekker op onderzoek uit wat je lekker vindt. Laat in ieder geval de paella maaltijd lekker smaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *