Leuke tip: je sportkleding bedrukken

Dieet Pro

Een sixpack krijg je niet zomaar. Daarvoor moet je trainen, veel trainen. Een goede work-out is intensief en daarbij wil je natuurlijk het beste uit jezelf halen. Om je doel zo snel mogelijk te behalen kun je buikspieroefeningen combineren met cardio. Tijdens iedere vorm van training is het belangrijk om goede sportkleding te dragen, die je niet belemmert in je bewegingen. Wil je opvallen tijdens je training of wat extra motivatie? Zorg dan voor unieke sportkleding en laat deze bedrukken met een opvallende tekst of afbeelding!

bedrukken

Voorbeelden van bedrukkingen op sportkleding

Bij het bedrukken van sportkleding kun je het design helemaal zelf ontwerpen. Meestal is het in ieder geval mogelijk de voor- en achterzijde te bedrukken met een tekst of afbeelding, en in sommige gevallen ook de mouwen. Wil je een motiverende spreuk, kies dan bijvoorbeeld voor ‘Come on, I can do this!’ of ‘Training = 100% geven’. Een tekst die wat meer specifiek is en je doel laat zien aan iedereen is ‘Sixpack… installing….’Of ‘of ‘Me doing sit-ups … 511, 512,513…’. Kies je liever voor een opvallende foto? Dan is bijvoorbeeld een brullende leeuw een goede aanmoediging om je sterk te voelen, of een afbeelding van de sixpack waarvoor je traint.

Welke sportkleding kun je bedrukken?

Voorbeelden van functionele sportkleding zijn sportshirts, tanktops, sweaters en sportbroekjes of trainingsbroeken van materialen zoals katoen of mesh. Als je lichaam warmer wordt en je begint te transpireren, ventileren deze stoffen goed en reguleren ze zo je lichaamswarmte. Deze sportkleding is geschikt voor zowel binnen- als buitensporten, tijdens ieder seizoen. Zoals al gezegd is het belangrijk dat de kleding tijdens het sporten altijd goed aansluit bij je lichaam, om niet in de weg te zitten tijdens oefeningen. Daarom is er natuurlijk kleding met specifieke pasvormen voor mannen en vrouwen, maar het is ook erg belangrijk kleding te dragen die niet te groot of te klein is. Voor mensen die individueel sporten is het natuurlijk leuk om unieke sportkleding te bedrukken. Train je echter in een groep, dan zal het zeker een positief effect hebben op de teamspirit als jullie dezelfde teamwear dragen.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *