Afvallen met hockeyen

Dieet Pro

Vaak zijn er twee manieren om af te vallen. Ten eerste kan men kiezen om een dieet te volgen, ten tweede is het mogelijk om af te vallen door te gaan sporten. Een combinatie van beiden is nog beter en wordt over het algemeen genomen ook aanbevolen. Afvallen met sporten en daarbij een combinatie van gezond en gevarieerd eten zorgt ervoor dat de kilo’s eraf vliegen.

Belangrijke aspecten bij het kiezen van de juiste sport

Het kan voor komen dat mensen met een heel gewoon eetpatroon een licht overgewicht hebben, maar dit komt vaak voort uit te weinig beweging. Vaak is het ook moeilijk voor mensen met overgewicht om te beginnen met sporten. Als eenmaal de eerste stap is gezet kan het ook zo zijn dat het sporten verleidelijk en verslavend kan zijn. Belangrijk bij een keuze voor sport, is dat je met deze sport veel calorieën kan verbranden. Een ander belangrijk aspect is dat de sport leuk moet zijn om bezig te blijven met het afvallen. Van belang is ook dat de sport fysiek bij je past om lichamelijke ongemakken te voorkomen.

Afvallen met hockey

Een sport met een fysieke inspanning is de beste keuze en een daarvan is bijvoorbeeld het spelen van hockey. Hockey vraagt om een continue inspanning, waarbij je gedurende wedstrijd constant actief bezig bent. Ook als je de bal niet hebt, blijf je voortdurend in beweging. Door deze actieve inspanning tijdens zowel een wedstrijd als training val je met hockey snel af. Daarnaast als je ervoor kiest om af te vallen met hockey heb je vaak altijd een goede stimulans om steeds er voor te gaan. Hockey speel je immers in teamverband en daarmee is elk persoon belangrijk om tot een goede teamprestatie te komen. Daarnaast is het leuk en plezierig om met een team te spelen, wat het plezier om de sport te beoefenen ook groter maakt. Zo blijf je continue actief bezig en verbrandt je de nodige calorieën. Het spelen van hockey is dan ook een uitstekende keuze om af te vallen. Meer tips over een gezonde levensstijl? Kijk dan op agbeauty.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *