10 ideale producten voor je afslankdieet

Dieet Pro

Om je gewichtsdoelen te bereiken is het belangrijk dat je gezonde voeding naar binnen werkt. Een succesvol afslankdieet bestaat daarom uit de juiste voedingsitems. Welke producten zijn ideaal voor je afslankdieet? Onderstaand een overzicht.

  1. Proteïne shakes

Proteïne shakes zijn effectieve maaltijdvervangers die je lang verzadigt houden. De meeste proteïne shakes bevatten ook de nodige vitaminen en mineralen zodat je geen tekorten ervaart tijdens je dieet.

  1. Proteïne Pannenkoekenmix

Zit je op een eiwitdieet? Dan zijn pannenkoeken met een extra dosis eiwitten ideaal. Zulke pannenkoeken zijn eenvoudig klaar te maken, lekker en houden je veel langer verzadigt.

  1. Appelazijn

Appelazijn is een veelzijdig product dat makkelijk binnen elk dieet past. Het is lekker op zowel warme als koude gerechten en zorgt dat je een voller gevoel hebt. Neem wat lepeltjes appelazijn in voor de maaltijd en je zult je eerder verzadigt voelen.

  1. Smoothies

Smoothies zijn een goede bron van vocht, vitaminen en vezels. Ze stimuleren het detox-proces en zijn eenvoudig klaar te maken. Voeg wat proteïne poeder toe en je voelt je veel langer verzadigt.

  1. Groene thee

Groene thee staat bekend om de heilzame werking. Het bevat veel goede antioxidanten die je kunnen helpen met het verliezen van gewicht. Daarnaast heeft het een positieve werking op je stofwisseling.

  1. Vers fruit

Blijf maar lekker variëren met verschillende fruitsoorten. Het zijn perfecte bronnen van vitaminen, mineralen en voedingsvezels. En die zijn allemaal belangrijk voor het afvallen. De voedingsvezels hebben een heilzame werking op je maag en darmen. Ze stimuleren de afvoer van afvalstoffen.

  1. Volkorenproducten

Door de steeds toenemende populariteit van Glutenvrije en Paleo diëten worden granen nu vaker vermeden. Voor personen die wel gluten kunnen verteren zijn onbewerkte granen heel gezond. Je kan die aan je dieet toevoegen via volkorenbrood, havervlokken, volkorenpasta en zilvervliesrijst.

  1. Groene bladgroenten

Groene bladgroenten moeten onderdeel zijn van elk dieet. Deze bladgroenten behoren tot de gezondste voedingsmiddelen die er bestaan. Ze bevatten fytonutriënten die een antioxidatieve werking hebben. Daarnaast bieden groene bladgroenten een goede ondersteuning voor het afslankproces.

  1. Mager vlees

Mager vlees is een goede bron van eiwitten. Eiwitten zorgen ervoor dat je spiermassa beter in tact blijft. Met meer spiermassa heb je ook een hogere verbranding waardoor je sneller zult afvallen.

  1. Quinoa

Een ander goede bron van eiwitten is Quinoa. Niet alleen houdt het je langer verzadigt, maar het stimuleert de verbranding van vetweefsel in je lichaam. Daarnaast heeft Quinoa heel weinig calorieën, maar is wel vrij machtig, waardoor je helemaal niet veel nodig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *